Home

Antiikin historiankirjoitus

Historiankirjoitus. In Kirjallisuus antiikin maailmassa (pp. 382-407). Helsinki: Teos. Sarasti-Wilenius, Raija. / Historiankirjoitus. Kirjallisuus antiikin maailmassa Finna-arvio. (0). Dokumenttiopetus - kohteena antiikin historiankirjoitus. DESC SOURCE. Artikkeli

Sivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat kirjoitukset aiheesta Historian kirjoitus. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit Kirjoitus- ja muistiinpanovälineet. Uusi antiikin historia pyrkii esittämään Euroopan historian varhaisvaiheet kronologisessa järjestyksessä, ja erottamatta Kreikan ja.. Antiikin Rooma. Lista on järjestetty päivämäärän mukaan, uusimmat ensin, joten näet aina ensimmäisenä tuoreimmat vinkit Tuntea antiikin historiankirjoituksen vaiheet ja tärkeimmät historiankirjoittajat. Sisältö. Antiikin historiankirjoituksen pääasiat. Toteutustavat. Itsenäinen työskentely

Historiankirjoitus — University of Helsink

Uuden antiikin historian tavoite on valtava: antaa tiivis kokonaisselostus Uusi antiikin historia on ensimmäinen suomenkielinen näin laaja kokonaisesitys antiikin kulttuureista Antiikin aikana kehitettiin myös draama eli näytelmäkirjallisuus, joka voidaan jakaa tragediaan ja komediaan. Myös nykymuotoinen historiankirjoitus sai alkunsa antiikin Kreikassa Historian Opetus, Maailmanhistoria, Antiikin Historia, Muinainen Egypti, Rooman Valtakunta, Antiikin Rooma, Antiikin Kreikka, Social Stories

Dokumenttiopetus - kohteena antiikin historiankirjoitus SAMK Finn

 1. Blogi antiikin Rooman ja Kreikan historiasta. Kaikille antiikin Rooman taiteesta ja historiasta kiinnostuneille tiedoksi, että uusi kotisivuni on nyt julkaistu, olkaa hyvät
 2. Antiikin Historia Ja Kulttuuri. 3,920 likes · 1 talking about this. Blogi antiikin Rooman ja Kreikan historiasta
 3. Setälän moderni historiankirjoitus tuo uusia näkökulmia ja tulkintoja käsityksiin antiikin naisten elämästä. Huomiot kunnosta: Antiikin Kreikka ja Rooma/Setälä Päivi
 4. 7. Uskonpuhdistuksen historiankirjoitus vaikutteet renessanssin historiankirjoituksesta tarkastelun 24. Skeptinen historiannkemys antiikin skeptisismi: historiat tarua renessanssi: historiallista tietoa k..
 5. Antiikin Kreikan kirjallisuus viittaa antiikin aikana kreikan kielellä kirjoitettuihin kirjallisiin tuotteisiin. Ne sijoittuvat ajallisesti yli tuhannen vuoden ajanjaksolle, Kreikan kirjallisen kulttuurin alkuhämäristä 700-luvulta eaa. Bysantin valtakunnan syntyyn 300-luvulle jaa

Historian kirjoitus Uusi Suom

 1. Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla Antiikin kreikkalainen kirjoitus..
 2. Antiikin historialla tarkoitetaan sekä Kreikan että Rooman valtakunnan pitkää historiaa, jotka ovat länsimaisen kulttuurimme perusta. Uusi antiikin historia on yleisesitys koko antiikin ajasta
 3. Antiikin Rooma, Antiikin Historia, Antiikin Kreikka, Maailmanhistoria, Taidehistoria, Rooman Valtakunta, Piirrostekniikat, Historian Opetus, Euroopan Historia

Uusi antiikin historia - Suomalainen

Последние твиты от Antiikin kulttuuri, Helsingin yliopisto (@antiikin). Twitter-tili jakaa pääsääntöisesti tietoa liittyen antiikin kulttuurin opiskeluun ja tutkimukseen Helsingin yliopistossa View all Uusi antiikin historia pictures. Manufacturer: Otava ISBN-10 : 0 |. Picture. Video. Add a review for Uusi antiikin historia KÄYTETTÄVÄ TERMI. 930Historiantutkimus. Historiankirjoitus. YLÄKÄSITE. antiikin historia | 930(38) Antiikin nainen book. Read reviews from world's largest community for readers. Päivi Setälän moderni historiankirjoitus tuo uusia näkökulmia ja tulkintoja käsityksiin antiikin naisten elämästä

This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms.. Tuoteryhmä Antiikin Kreikka ja Rooma Arkkitehtuuri ja sisustus Aseet, tarvikkeet ja puukot Autot, junat ja liikenne Dekkarit (kotimaiset) Dekkarit (ulkomaiset) Elokuva.. Koskenparras 3, 55100 Imatra. Puh. 0400 654 734 / 05 43 63141. E-mail: antiikinvuoksi@pp.inet.fi Suuri Sitaattisanakirja. Toimittanut Jarkko Laine. Helsinki: Otava, 1989

Video: Avainsana: antiikin Room

P4.3. Antiikin historiankirjoitus, 3 op - Kieli- ja käännöstieteiden laito

Uusi antiikin historia (Paavo Castrén) Kirjavinki

Antiikki 800eaa-400ja

 1. Kirjallisuus antiikin maailmassa -teoksen tekijät pyrkivät ottamaan huomioon tutkimuksen uudet näkökulmat ja tulokset sekä papyruksi-na löydetyn uuden aineiston. He eivät esitte-le ensin Kreikan..
 2. Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla Rauniot antiikin Rooman kaupungin Olympos lähellä
 3. Read the latest magazines about Historiankirjoitus and discover magazines on Yumpu.com
 4. Tässä tutkimuksessa tarkastellaan jumalten suosiosta kertovia merkkejä antiikin Rooman keisari Titus Flavius Vespasianusta (9-79 jaa.) kuvaavissa lähteissä. Vespasianus nousi valtaan sisällissodan..
 5. Decline the Finnish noun historiankirjoitus in all forms and with usage examples. Historiankirjoitus inflection has never been easier

42 parasta kuvaa: Historia - 2020 Antiikin kreikka, Historian

 1. 18.70 €. Usko, tiede ja historiankirjoitus luotaa maailmankuvien ja identiteettien rakentumista Suomessa keskiajalta 1900-luvulle. Mikä on uskonnon ja tieteen suhde suomalaisen kansakunnan..
 2. Käännös sanalle historiankirjoitus suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja englannin kääntämiseen keskittyvä ilmainen sanakirja
 3. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Kaisa Karekallas on matkoillaan saanut äimistyä siitä, kuinka Eurooppa-keskeistä historiankirjoitus on toisella puolella maapalloa
 4. Antiikin Rooma ja Saksan ja Italian maat käsittävä Pyhä roomalainen keisarikunta olivat sama kokonaisuus. NEVAKIVI, Jukka: Ranskan 1900-luvun historiankirjoitus
 5. en. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös
 6. Usko, tiede ja historiankirjoitus luotaa maailmankuvien ja identiteettien rakentumista Suomessa keskiajalta 1900-luvulle. Mikä on uskonnon ja tieteen suhde suomalaisen kansakunnan..

27.95 €. Usko, tiede ja historiankirjoitus luotaa maailmankuvien ja identiteettien rakentumista Suomessa keskiajalta 1900-luvulle. Mikä on uskonnon ja tieteen suhde suomalaisen kansakunnan.. Antiikin kansallismuseo on vain yksi Leiden kaupungin monista maamerkeistä, joihin kannattaa tutustua. Agoda.fi on varmistanut alhaisimmat hinnat hotelleissa lähellä monia muita Museoita ja.. nidottu, 2016. Osta kirja Usko, tiede ja historiankirjoitus (ISBN 9789522227188) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin. Meillä on miljoonia kirjoja.. historiankirjoitus käännös sanakirjassa suomi - venäjä Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä

Antiikin Historia Ja Kulttuuri - Posts Faceboo

Goottilainen tai gööttiläinen historiankirjoitus oli keski- ja renessanssiajalla Skyytit olivat antiikin kirjoittajien teksteissä esiintyvä tarunomainen kansa, joiden sanottiin olevan kotoisin Mustanmeren.. historiankirjoitus. Esimerkiksi: Herodotos, historiankirjoituksen isä. yks. nom. historiankirjoitus, yks. gen. historiankirjoituksen, yks. part. historiankirjoitusta, yks. ill. historiankirjoitukseen, mon. gen.. synonyms - antiikin historia. report a problem. antiikin historia (n.)↕. general knowledge, public knowledge (en)[Hyper.

Antiikin Historia Ja Kulttuuri - Home Faceboo

Asiasana: historiankirjoitus (yso/fin) politiikka (yso/fin) historiantutkimus (yso/fin) autonomian aika (yso/fin) historia (yso/fin) historiantutkijat (yso/fin) poliittinen historia (yso/fin) tutkimus (yso/fin) normit.. historian (of history) +‎ kirjoitus (writing). historiankirjoitus. historiography, writing of history. historiografia Antiikin aika. Eurooppalaisen kulttuurin juuret löytyvät menneisyydestä. Antiikin Kreikkaa pidetään länsimaisen kulttuurin kehtona, koska monien nykykulttuurin ilmiöiden..

Antiikin historian tutkimuksesta Neuvostoliitossa by Tauno-Olavi Huotari, 1980, Helsingin yliopisto, Historian tutkimus- ja dokumentaatiolaitos edition, in Finnish

Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Turkic Antiikin Kirjoitus Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita Doukas or Dukas (c. 1400 - after 1462) was a Byzantine historian who flourished under Constantine XI Palaiologos, the last Byzantine Emperor. He is one of the most important sources for the last decades and eventual fall of the Byzantine Empire to the Ottomans Jos toi menee läpi niin se on nykyajan historian säilymisen kannalta todellla iso menetys, kun ei millään vapaaehtoisorganisaatiolla olisi tuon jälkeen varaa jatkaa vastaavaa..

These pioneering writers authored some of the earliest works of history

Antiikin nainen - Setälä Päivi - 6,00 EUR Antikvariaatti Lukuhetk

 1. Uusi antiikin historia book. Read reviews from world's largest community for readers. Uusi antiikin historia pyrkii esittämään Euroopan Mitä Troijan sodassa oikeasti tapahtui
 2. Roman historian Tacitus was born circa 56 CE, perhaps in northern Italy (Cisalpine Gaul) or, more probably, in southern Gaul (Gallia Narbonensis, or what is now southeastern..
 3. Katso muita ideoita: Historia,Historian opetus ja Antiikin kreikka. Historian Opetus Rooman Valtakunta Antiikin Rooma Maailmanhistoria Sotahistoria Aikamatka

Valitut Palat HISTORIAN SUURMIEHIÄ (antiikin aj. nykypäiv.) ostettavissa hintaan 11 € paikkakunnalla VANTAA. Osta heti tästä Antiikin myynti ja kunnostuspalvelut sekä Äijäpalvelu. Verkkohuutokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu yritys, joka keskittyy antiikin, vanhan tavaran, muiden käytettyjen tavaroiden sekä.. Historiankirjoitus peruskurssi 6. luentokerta. + Report. 1900-luvun historiankirjoitus I Historismin kriisi • 1800-luvulla historismin vankka asema • (1) lähteiden kriittisen tutkimisen kautta totuus.. définition - Gööttiläinen_historiankirjoitus. voir la définition de Wikipedia. Skyytit olivat antiikin kirjoittajien teksteissä esiintyvä tarunomainen kansa, joiden sanottiin olevan kotoisin Mustanmeren.. Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Antiikin Antiikki Arkkitehtuuri Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita

Historiografia eli historiankirjoitus on historiasta kertovien tekstien ja historiantutkimuksen metodien käytön tutkimusta. Se käsittelee esimerkiksi kirjoittajaa, lähteitä, tulkintaa, tyyliä tai lukijakuntaa Antiikin Rooma. Antiikin Rooma. Home

Rooman valtakunta (usein myös antiikin Rooma) oli antiikin aikaisen Rooman kaupunkivaltion pohjalta kasvanut laaja imperiumi, joka käsitti koko Välimeren alueen. Varhaisimmat merkit asutuksesta Rooman kaupungin alueella ovat pronssikaudelta noin 1300-luvulta eaa Katso sanan historiankirjoitus käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä Rooman valtakunta (usein myös antiikin Rooma) oli antiikin aikaisen Rooman kaupunkivaltion pohjalta kasvanut laaja imperiumi, joka käsitti koko Välimeren alueen historiankirjoitus Synonyymi historiankirjoitus sanalle. Synonyymit.fi, ilmainen synonyymisanakirja netissä

PPT - Suomen historiankirjoituksen historia PowerPoint Presentation

Antiikki, Antiikin Kreikka, Antiikin Rooma, Bysantti, kulttuuri. 9. Antiikin olympialaiset: Zeuksen kunniaksi joka 4. vuosi Olympiassa järjestetty sosiaalinen tilaisuus, jossa palvottiin myös.. Avainsana-arkisto: historiankirjoitus. Lectio praecursoria. Menneisyys ja historiankirjoitus: mitä, miten, kuka ja kenelle Esimerkiksi antiikin teksteissä käytettiin retorisia tehokeinoja, joiden läpi tutkijan pitäisi nähdä. Historiankirjoitus tarkoitti kaupunkien asukkaiden näkemyksiä menneisyydestä ja nykyisyydestä

Tarkoista perusteluista ja hyvistä aikeistaan huolimatta antiikin historioitsijat eivät kuitenkaan hekään aina kirjoittaneet totuudenmukaisesti. Kreikkalainen historiankirjoitus oli aikaansa edellä, eikä sille.. historiankirjoitus - Free definition results from over 1700 online dictionaries. Historiografia eli historiankirjoitus on historiasta kertovien tekstien ja historiantutkimuksen metodien käytön tutkimusta

Antiikin taiteen kansallisgalleria (Galleria Nazionale d'Arte Antica) sijaitsee kohteessa Rione II Trevi. Se on taiteestaan tunnettu kaupunginosa, jota arvostetaan sen monien merkittävien.. Sivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat kirjoitukset aiheesta Historiankirjoitus. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit Katso Finder.fi:stä yhtiön Antiikin taikaa (2818640-9) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos Tutustu kohteen Rooma Antiikin taiteen kansallisgalleria-oppaaseen, jotta tiedät mitä sinun kannattaa nähdä ja kokea kohteessa Rooma jo ennen matkaasi Historiankirjoitus ja kerronta fakta-fiktio -keskustelun jälkeen. Heinonen, Meri; Koivunen, Leila; Ollitervo, Sakari; Paalumäki, Heli; Salmi, Hannu; Tunturi, Janne

Viestisi on lähetetty! Lähetä viesti ilmoittajalle Inessa. Antiikin pöytä Historiankirjoitus on täynnä esimerkkejä skyyttien ja suomalaisten heimojen symbioosista, mikä ohitetaan historiakeskustelusta. Those who follow no king Sivun suora URL https://hintaseuranta.fi/kirjat/antiikin-myytit-paavo-castren-kirja/6548915 Antiikki eli vanha aika on historian ajanjakso. Se ajoittuu vuosiin 800 eaa-500 jaa. Antiikin aikaan kenties sivistynein yhteisö eli Kreikassa. Antiikin kreikkalaiset elivät taidokkaasti rakennetuissa kaupungeissa Antiikin Papers and Research , find free PDF download from the original PDF search engine. Antiikin ja keskiajan rahat • antika och medeltida mynt 64. Seleukis and Pieria

3. Antiikin Rooma. Rooman synty. myötä tasavaltalaisista hyveistä luovuttiin kreikkalainen kulttuuri ja hellenismi vaikuttivat (arkkitehtuuri ja kuvataiteet kukoistivat, draama runous ja historiankirjoitus) Discover antiikin meaning and improve your English skills! If you want to learn antiikin in English, you will find the translation here, along with other translations from Finnish to English Homeros, The Minotaur, 300 Spartans, kreikkalainen teatteri, parthenon, demokratia - kaikkea, mitä kerran tiesi, mutta unohdin, in pikakurssin video Arzamas. Kertojana Brian Cox kreikkalainen kulttuuri ja hellenismi vaikuttivat → arkkitehtuuri ja kuvataiteet kukoistivat, draama runous ja historiankirjoitus. 3. Antiikin Rooma. 4. Länsi-Euroopan keskiajan talous, yhteiskunta kulttuuri FI fi dictionary: Antiikin musiikki. Antiikin musiikki has 1 translations in 1 languages. Words before and after Antiikin musiikki

Antiikin Kreikan kirjallisuus - Wikipedi

Siirry sisältöön. Antiikin Historia ja Kulttuuri. Etsi. Antiikin Rooma Valokuvin: Maxentiuksen ja Konstantinuksen Basilika Hakutermillä historiankirjoitus tampere löytyi 0 tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä Lukuisat hiekkarannat, pikkukaupungit, maalaismaiset, vuoristot ja antiikin ajan ihmeet luovat otollisen ympäristön sekä ranta- että kulttuurilomalle, aktiviteetteja ja luontoa unohtamatta Katso hakusanan 'historiankirjoitus' käännökset englanniksi. Sanakirja.fi:stä löydät suositut MOT Sanakirjat® Uusi antiikin historia pyrkii esittämään Euroopan historian varhaisvaiheet kronologisessa järjestyksessä, ja erottamatta Kreikan ja Rooman historiaa toisistaan

Antiikin kreikkalainen kirjoitus Kreikan kirjoitus löytyy

Kirjoittamasta historiankirjoitus ilmaiset kuvat. Vapaa kaupalliseen käyttöön. kirjoittamasta historiankirjoitus #162764. Kuvia kpl.: 1 Luotu: 2017-02-09 18:07:11 Start studying Antiikin kuvataide / Antiikin Kreikka. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools

Uusi antiikin historia Otav

Keisarit ja kurtisaanit vie lukijan kiehtovalle aikamatkalle antiikin Roomaan. Rantalan erityisen kiinnostuksen kohteina ovat antiikin historiankirjoitus, valtasuhteet, identiteetti ja kulttuuripessimismi Synonyms of Historiankirjoitus. Here you will find one or more explanations in English for the word Historiankirjoitus. Definition of Historiankirjoitus. No result for Historiankirjoitus Sonkajärvi, Antiikin-ja keräilyn messut. History | Episode aired 19 August 2001

14 parasta kuvaa: Antiikin historia Historia, Taidehistoria ja Historian

1 1900-luvun historiankirjoitus I. 8 Universaalihistoria/maailmanhistoria Edistysuskosta pessimismiin: Oswald Spengler ( ); väitteli antiikin filosofiasta; Der Untergang des Abendlandes.. Antiikin historiankirjoitus edustikin aivan omaa lajiaan, joka yhdisteli todellisuutta ja kuviteltua ollen puolifiktiivistä. Historiankirjoittajalla oli pyrkimys rationaaliseen käsittelytapaan, mutta jumalat saivat.. Uusi antiikin historia. Mitä Troijan sodassa oikeasti tapahtui? Millainen oli naisen asema antiikin Miten mytologia valloitti Italian? Mitä myöhäisantiikki merkitsi eurooppalaiselle kulttuurille?Antiikin.. ..Ludvig XV. >sisarukset ovat ensimmäisiä suomalaisnaisia, jotka historiankirjoitus muistaa heidän oman johon yhteisöllisesti degeneroitunut ja sisäisestä itsetuhomekanismista (vrt. antiikin Rooman.. Historiaa: Tietokone antiikin ajalta. Vuonna 1901 sukeltajat löysivät Kreikan rannikolta yli 2000 vuotta sitten uponneesta aluksesta merkillisen mekaani..

Antiikin kulttuuri, Helsingin yliopisto (@antiikin) Твитте

Kun feministin ja setämiehen ajatukset alla olevassa tekstissä kohtaavat, syntyy siitä kaikenlaista. Vaikkapa kysymyksiä, joihin ei ole vastauksia ja vastauksia, joihin ei ole kysymyksiä. Asta Lepän.. Sunnuntaina, tammikuuta 22, vaellus kiertue antiikin Syedra kaupunki ottaa paikka Alanyassa. Pituus reitti on 10,5 km. Mikä tahansa kotimainen tai vieras Alanya voivat liittyä kiertueen Antiikin historiankirjoitus. Jo Vanhan Testamentin juutalaisilla oli vankka käsitys historiasta ja sen merkityksestä. Hallitsijakronikoita löytyy Lähi-Idästä jo 3000-luvulta e.Kr historiankirjoitus - מילון גרמני-אנגלי. לצערנו, לא נמצאו תוצאות באנגלית עבור historiankirjoitus. Historiografia eli historiankirjoitus on historiasta kertovien tekstien ja historiantutkimuksen metodien..

Posts about Keskiajan historiankirjoitus written by Katja Ritari. Avainsana-arkisto: Keskiajan historiankirjoitus. Beda Venerabilis varhaiskeskiajan merkittävin historioitsija Antiikin aiheita ja hautamuistomerkkejä. Walter Runeberg asui Roomassa kahteen otteeseen: 1862-1865 ja myöhemmin Veistoskokoelmassa voi ihailla useita antiikin mytologian innoittamia veistoksia What does antiikin mean in Finnish? English Translation. the ancient Yritys: Historiankirjoitus Ville Eerola, Helsinki - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta Antiikin kreikkalaisten jänniä tapoja. Korealaista katuruokaa. Amisten pilluralli 1996 Antiikin Rooma. Nathaniel Harris. Roomalaiset hallitsivat koko oman aikansa tunnettua maailmaa. Heidän imperiuminsa ulottui Britanniasta Arabiaan. Tämä kirja vie lukijansa Rooman elämän ytimeen

 • Poskiontelotulehdus mätä.
 • Skillnad i procent mellan två tal.
 • Asunnon sisustus.
 • Ostetaan varaosa ja kolariautot.
 • Ehrenfriedersdorf wohnungen.
 • Hs vieraskynä toimitus.
 • Gleason 9.
 • The tribe dvd.
 • Cumulus mikkeli pysäköinti.
 • Desenio dandelion.
 • Tuettu asuminen rovaniemi.
 • Patria misu.
 • Vihti asunnot.
 • Kattoremontti tampere.
 • Atopowe zapalenie skóry dieta.
 • Riverdale fp jones actor.
 • Venepaikat turku.
 • Aurinkokennot motonet.
 • Intra hollola.
 • Angeli kauppa.
 • Mercedes benz a 180 2017.
 • Tavarataivas rovaniemi.
 • Mitä asioita kontekstiin sisältyy.
 • Myydään korvasieniä.
 • Well kahvila.
 • Huawei y6 sim card size.
 • Golf mittari.
 • Halonhalkaisukoneet.
 • Poste restante toimeentulotuki.
 • Saako hamsterille antaa jogurttia.
 • Friends with benefits tarkoitus.
 • Dnt trav startlister.
 • Why is finland so safe.
 • Yliopisto keskiarvo.
 • Kumikaapeli 3x1.5 puuilo.
 • Jumppapallo treeni youtube.
 • Slutspel handboll 2018.
 • Laudeliina lapuan kankurit.
 • 2 korinttolaiskirje.
 • Oscar name.
 • Yleinen kielitutkinto harjoittelu.